Indsendt af: admin | 06/12/2011

Proaktiv Anmeldelse

Proaktiv Review er en metode til videndeling, skabelse af viden og viden implementering. Metoden er baseret på dialog mellem de mennesker, der har afsluttet en opgave sammen. En proaktiv Review er en måde at føre en dialog med en vis struktur og for en given tidsramme, og det resulterer i læring på tre niveauer: indlæringen af ​​de enkelte, indlæringen af ​​holdet såvel som organisatorisk læring.

David Gurteen, Direktør, Gurteen Viden
Den Proaktiv Review er den ene af enkleste og mest effektive af alle vidensdeling værktøjer.
Det er en meget praktisk håndbog, der forklarer revisionsprocessen i detaljer.
Hvis du ønsker at hjælpe de mennesker i din organisation til mere effektivt at dele deres viden med hinanden, så læs denne bog. 

Wayne Watters, VP Organisationsudvikling og leder af M&En Integration Program Management Office:
“Den strukturerede PR-processen – hvor en facilitator styrer diskussionen - afslører oplysninger, udfordringer, og observationer, der ellers måske ikke udtrykkeligt forstået eller behandlet under selve integrationsprocessen.

Ditte Kolbæk, Manager for Organisatorisk Læring, Oracle EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) har haft denne stilling siden 2006, og hun har udviklet og implementeret processen Proaktive anmeldelser. Hun har arbejdet professionelt med at lære i mere end 25 år fra forskellige perspektiver: lærer, træner, marketing direktør og facilitator. Ditte Kølbæk har en kandidatgrad i informationsteknologi og Læring (MIL), en bachelorgrad i økonomi og marketing (HD) såvel som i professionelle undervisning. I 2004 blev Ditte Kolbæk officielt udnævnt som censor ved to universiteter, Aalborg Universitet og Syddansk.

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kategorier